Biesiadowanie z piecem do pizzy (piecem chlebowym).


Ogłoszenie z kategorii: Budownictwo, remonty, architektura, dodane przez: FHU Sobkowiak


Świaczysz podobne usługi? Dodaj własne ogłoszenie
Za darmo!

Biesiadowanie z piecem do pizzy (piecem chlebowym).

Biesiadowanie z piecem do pizzy (piecem chlebowym).


Najlepszym i najzdrowszym urządzeniem do biesiadowania jest piec do pizzy. Wewnątrz domu może być zamontowany w salonie w obudowie kominkowej (samodzielnie lub obok wkładu kominkowego), także w pomieszczeniu kuchennym. Dzięki posiadaniu wysokiej jakości izolacji cieplnej wokoło siebie, może być posadowiony nawet bezpośrednio na blacie kuchennym lub wbudowany w ciąg mebli. W wersji z podstawą i kółkami może być użytkowany na balkonie, tarasie, także w altanie, pergoli, jako wolno stojący w ogrodzie lub (bez podstawy) zabudowany w murowanym kompleksie gastronomicznym. Jest mobilny i kompaktowy. Bardzo łatwo daje się przestawić (także z platformą do przygotowywania potraw), dzięki kółkom, w różne miejsca obejścia, gdzie w danej chwili chcemy go używać. Piec do pizzy bez podstawy można z powodzeniem przewieźć na pace samochodu na imprezę w inne-nawet odległe-miejsce. Dostępny jest w wielu wielkościach komory pieczenia. W najmniejszym można upiec jednorazowo jedną pizzę, w największym 5 sztuk, a w wersji profesjonalnej (dla pizzerii, cateringu) nawet 8 sztuk naraz lub 8 kg chleba. Charakteryzuje się rewelacyjnie krótkim czasem rozruchu. Już po 15-20 minutach od rozpalenia można go z powodzeniem użytkować. Nie ma szybszego pieca na rynku. Jedną pizzę piecze 1,5 minuty. Trzeba więc mocno się uwijać, by nawet najmniejszy z tych pieców efektywnie wykorzystać. Każdy piec do pizzy, dzięki opatentowanej technologii FornInox, jest doskonałą maszyną do gotowania i pieczenia. Krótko po zakupie, można z nim natychmiast ucztować. Rozpalanie i obsługa jego, w porównaniu do tradycyjnego pieca chlebowego murowanego przez zduna, jest banalnie prosta, łatwa i przyjemna. Nawet największy laik i amator w krótkim czasie staje się profesjonalistą. Dzięki zastosowaniu innowacyjnej technologii wykonania pieca, pieczenie i gotowanie w nim jest łatwiejsze od użytkowania zwykłego grilla. W porównaniu do murowanego pieca chlebowego spala o 2/3 mniej opału, a uzyskuje dużo wyższą temperaturę. Jest bardzo ekonomiczny, wydajny i niezawodny. To piec uniwersalny. Idealny do pizzy, pieczenia chleba, niezastąpiony do przygotowywania całych kilku daniowych obiadów i kolacji, ze względu na bardzo szybki jego rozruch i specyfikę działania. Z jego udziałem można odkryć prawdziwe smaki legendarnych tradycyjnych potraw włoskich, których przepisy można znaleźć w internecie. Doskonale zresztą nadaje się do wszystkiego, od przystawek po słodycze. Rewelacyjnie gotuje i piecze. Jest niedościgły w przepysznym przygotowywaniu potraw. Żadne inne kuchenne urządzenie grzewcze nie jest w stanie przygotować tak wysublimowanych i subtelnych smaków różnych potraw. Nie jest w stanie także przyrządzić tak aromatycznych, kruchych, delikatnych i soczystych mięs, czy pysznego wyrośniętego pieczywa, delikatnego w środku, a jednocześnie o przypieczonej smakowitej skórce. Cała tajemnica doskonałości potraw z pieca do pizzy tkwi w potrójnym oddziaływaniu wytworzonej w nim energii na te potrawy w postaci promieniowania, przenikania i konwekcji. To potrójne oddziaływanie występuje tylko w piecu do pizzy (piecu chlebowym). Opalanie drewnem nadaje potrawom niepowtarzalny smak i aromat, a potrawy zachowują większość właściwości odżywczych. Dzięki specjalnym profesjonalnym przystawkom, można w nim nawet grillować wszystko, co tylko się da. Przystawki te jeszcze bardziej rozszerzają wszechstronność wykorzystania tego pieca do pizzy. Z nim można zapomnieć o gumowatych i niewyrośniętych pizzach, jakimi raczą nas w różnych pizzeriach, w których piecze się je w piecach elektrycznych, co jest nieporozumieniem. Nie ma praktycznie potrawy, której nie udałoby się w nim przyrządzić. Piec do pizzy, posiadając te wszystkie walory, sprawia, że magiczne chwile z rodziną i przyjaciółmi są jeszcze bardziej wyjątkowe. Jeżeli już go mamy w domu, to wtedy każda impreza typu: imieniny, urodziny, domówka, przyjęcie, uroczysty obiad lub kolacja, czy nawet cocktail party, stanie się automatycznie wyśmienitą ucztą. Smakołyki wydobywane z pieca do pizzy zachwycą bez wyjątku każdego uczestnika biesiady i na zawsze zakodują mu się w pamięci. Za potrawami z pieca do pizzy przepadają wszystkie dzieci. Bardzo chętnie przygotowują sami swoje autorskie potrawy, a nawet chcą mieć udział w obsłudze pieca. To zabawa dla wszystkich. Z takiego pieca do pizzy mogą regularnie korzystać nawet ci, którzy są mocno zapracowani i wolnego czasu mają niewiele. Przygotowanie pieca do pracy jest błyskawiczne, a efekty oszałamiające. Rewelacyjnie uzupełnia się on, wkomponowany w kaflową kuchnię, w serwowaniu z nią perfekcyjnych rozbudowanych dań. Ten tandem zaspokoi nawet najwybredniejsze podniebienia, a z kucharzowania uczyni największą przyjemność. Do każdego pieca do pizzy można zakupić w opcji profesjonalne oprzyrządowanie i oryginalne akcesoria, jakie tylko są potrzebne do obsługi pieca i do sprawnego przygotowywania potraw, w tym mobilne platformy, na których znajduje się praktyczne kompaktowe wyposażenie kuchni.

Na fali ekologii, coraz większą popularność we Włoszech i na świecie zdobywają gazowe piece do pizzy. Są to piece nowej generacji, coraz częściej wykorzystywane w pizzeriach, jak i przez prywatnych użytkowników. Są wygodniejsze i czystsze w użytkowaniu; nie wytwarzają dymu, tylko rozsiewają wokół siebie aromat gotowanych i pieczonych potraw. W ciasnej zabudowie są mniej uciążliwe dla przewrażliwionych sąsiadów, utyskujących na rozchodzący się po okolicy dym (nawet aromatyczny). Bez użycia zapałek, włącznikiem piezoelektrycznym, można je szybko uruchomić, pokrętłem regulować wygodnie ich mocą, bardzo szybko wyłączyć. Są kompaktowe, lekkie i wydajne. Każdy gazowy piec do pizzy można szybko i bardzo łatwo przekształcić w tradycyjny piec opalany drewnem, gdy tylko przyjdzie nam na to ochota. Specjalną przykrywką zakrywamy palniki gazowe, rozpalamy drewno i po kilkunastu minutach pieczemy lub gotujemy na aromatycznym drewnie. Tego typu uniwersalne piece są zarówno amatorskie jak i w pełni profesjonalne do użytku komercyjnego. Nigdy nie wiadomo, jaki rodzaj pieca będzie nam w danej chwili potrzebny. Szczególnie dotyczy to firm świadczących usługi cateringowe na wyjeździe. Nie wszędzie można użyć pieca do pizzy na drewno, a on jeden zastępuje nam kilka różnych urządzeń gastronomicznych i do tego w najlepszej formie. To urządzenie jest też dla tych, którzy uwielbiają potrawy z pieca do pizzy, ale obsługa pieca na drewno jest dla nich obca i nie mogą się do niego przekonać.

Więcej informacji pod telefonami: 68 3273341, 606756498 i na stronie internetowej firmy z 30. filmami: www.salonsobkowiak.pl/oferta-skrocona.php 



Od firmy: FHU Sobkowiak Wyślij wiadomość | Poproś o kontakt Pokaż profil Firmy
bcdda600-54d9-417d-831c-2143f48340ff.jpeg
36cd49cb-a3d3-460b-a7c4-f42ad1c19ca1.jpeg
eb86498a-121b-481c-8dde-8977556ee1e4.jpeg
6f651566-a6cf-42f4-820c-3cea583bfe87.jpeg
34c1b534-53c7-49e3-89e7-90a5fe03bd34.jpeg
0a33112d-7b08-4bdc-ba9b-e343e8097582.jpeg
4bc9b415-4655-4c05-9789-662ec87c64dc.jpeg
31f3fae1-6a37-4bd2-8be6-191ca8e02117.jpeg
f0eb2a3f-7d99-43a4-aaea-a7ef0724319b.jpeg
c7d22cbe-f2bd-4fbb-ae64-7fa6b612028e.jpeg
40b9f033-4398-4bcc-9284-4e2e08bdd428.jpeg
75e2dc02-a884-418c-ac90-351eac90711d.jpeg
ef53226e-58a2-4bc9-a079-7021012fe3f1.jpeg
8a6f13b9-ed19-40d9-846f-73ab6831140c.jpeg
dcbef88e-f4a3-4f2d-ac69-4868e7a39f82.jpeg
1604b2cc-0acb-48a3-af80-eef08da5a606.jpeg
c3e4d66b-b2e5-439e-aad1-c23793170ca3.jpeg
dbf73c91-fdeb-4b8c-b83b-bff9e6888692.jpeg
246e8122-6d29-4d49-98da-ca31b9c58648.jpeg
827d43c4-acf0-4536-9e41-7a6bd2eee3f3.jpeg
1b28bfb4-6339-4ae3-9e03-5f3641b2a055.jpeg
82c28a6a-f8db-4176-b140-8d566c81856c.jpeg
fa35a43f-e166-439e-b83c-ad52ebbd68c0.jpeg
0ec1b95c-00a0-4833-9ef6-386ae384d22b.jpeg
c6b40212-ce79-41b4-b079-67f7120fa94a.jpeg
e84e584d-58a2-4504-9b90-c73e63aae1fa.jpeg
8187dc2a-0b70-4a28-a262-ba690a3fd595.jpeg
228e6817-970f-4fbd-b1a3-aae3b6cea27b.jpeg
bf5004eb-c72c-4f2c-8532-3537d26c2e7a.jpeg
3649fb77-b70f-430b-822d-43b43a309d58.jpeg
f083d08f-f3cd-4a5b-a7c3-26dd20c054e6.jpeg
0d2ad4fa-ffef-49be-9052-e5a27868a333.jpeg
0959367c-2fb9-42c0-a0c3-449833e10a72.jpeg
46cbfcd7-461b-4ecd-b645-5399489a6902.jpeg
77a91581-24d5-4bdb-8f1a-d13483397717.jpeg
da585d92-f549-4284-9456-d8839872b1fc.jpeg
ee7c900d-bf38-4150-88c5-f68c85e37dcb.jpeg
bc8d1f7a-ec25-48a3-8ed0-c2b847c10401.jpeg
63e3e6a5-29b0-45fc-a3be-f0075fd015ab.jpeg
851239cc-3f45-4d4d-b573-bb4241f274d0.jpeg
3a71b766-95d9-448d-9227-73bf4cf5c406.jpeg
a6ded34c-4c48-444a-aa61-654801ad27b4.jpeg
c805fc3d-888b-4b12-a3fe-446d16a35445.jpeg
7064fab4-7966-44fd-a3b7-cdc7cf4504ce.jpeg
9203ba9b-775a-4035-8664-2a91260adc52.jpeg
5ed460ef-70e7-4e91-91c5-99f308ec0619.jpeg
7854949c-a76e-45ac-939a-afb9ffa0c21d.jpeg
5dc87204-68a5-45fe-99be-d4d438521334.jpeg
32d553c2-7e8a-44d0-91fc-10b76d63e004.jpeg
afb8d0fd-46fe-42a2-b573-5952ee1d690f.jpeg
e8e87295-8d95-4d91-8828-56fd9d3cc150.jpeg
36fc91a8-ab97-4de2-8341-41200227b642.jpeg
833c19c6-9db9-4762-98db-26c9792ee3aa.jpeg
6d297cde-027d-4013-b941-3f64a5d22b7a.jpeg
30e00da2-aaa7-4a03-8f15-f87dbd21d5fc.jpeg
749b2755-14fe-4e81-a76a-48e8ce372b43.jpeg

Telefon: 606756498,
E-mail: salonsobkowiak@wp.pl,
WWW: http://www.salonsobkowiak.pl/oferta-skrocona.php


Ogłoszenie z kategorii: Budownictwo, remonty, architektura Zielona Góra,
dodane w dniu: 2024-08-08

Pozostałe ogłoszenia od FHU Sobkowiak:

WTYCZKA TUWI KONTAKT
wtyczka tuwi kontakt - wiadomość